Despre

.

De ce sa iti pui folie pe geamurile masinii tale?

Iata cu ce te ajuta defapt foliile pentru geamuri:
– Nu se vede in masina si te mai linistesti cand iti aduci aminte ca ai uitat un laptop sau o geanta pe bancheta;

– Nu te deranjeaza farurile dereglate ale masinilor care vin din spate;
– Imbunatateste aspectul masinii (in functie de preferinte);
– Stabilizare termica in masina pe timpul verii;
– Protectie UV pentru pielea ta. 

Aplicam gama de folii lumar cu protectie solara si garantie minima de 5 ani!

La fel ca foliile LLumar, foliile Solshield sunt produse fabricate in U.S.A., oferind o garantie de 5 ani!

Despre folii

Foliile auto gama LLumar/Solshield

– protejeaza pielea si ochii, impotriva radiatiilor UV 
– reduce supraincalzirea in masina, iar astfel se poate calatorii in conditii placute.
– nu vrei sa obosesti repede la volan din cauza cadurii 
– vrei sa ajungi la destinatie fresh, ne transpirat 
– nu-ti place sa te racesti tot timpul vara, si nu doresti asta nici pentru ai tai 
– nu vrei sa platesti inutil consumul de carburant 
– nu-ti place cand lumea se holbeaza la lucrurile din masina ta
– ca esti mandru de masina ta si vrei sa aibe un aspect placut.

Nu astepta pana e prea tarziu!
Actioneaza chiar acum!
 

.Aplicarea de folii solare pe geamurile mașinilor nu este doar o chestiune legată de aspect, ci ajută chiar și la reducerea consumului pe timp de vară, datorită protecției termice pe care anumite folii o oferă, susțin reprezentanții atelierelor specializate în acest domeniu.

  Odată cu creșterea temperaturilor, numărul șoferilor care își montează folii auto pe geamurile mașinilor este în creștere, arată lucrătorii din domeniu. Potrivit lor, orice demers în această direcție trebuie să pornească de pe site-ul Registrului Auto Român, acolo unde este publicată lista tuturor atelierelor autorizate să presteze activități de „aplicare folie“ (link aici).

Transparență, UV, garanție

  Odată identificată lista atelierelor autorizate, șoferii sunt îndemnați să se intereseze și de tipul de folie pe care vor să îl aplice. „Pe piață sunt mai mulți producători de folii solare, dar cei care vor să le monteze trebuie să fie atenți la calitățile reale ale foliei, informații pe care le pot solicita de la ateliere. Caracteristicile cele mai importante sunt cele legate de protecția UV, adică împotriva razelor ultraviolete, protecția termică și garanția oferită. Strict legat de producătorul american Llumar, căci eu cu acestea lucrez, foliile acestora au o protecție termică foarte ridicată. Filtrul UV este de 99% protecție, iar garanțiile oferite sunt între cinci și 12 ani“

Avantaje și dezavantaje

  În afara unor criterii subiective, precum aspectul sau faptul că reduc vizibilitatea din exterior în interior, foliile solare au drept avantaj inclusiv reducerea consumului de combustibil pe timp de vară. „Pentru cei care folosesc pe timpul verii aerul condiționat, aplicarea foliilor solare va duce și la reducerea consumului, dacă aceste folii au și un coeficient real de protecție termică. Iar protecția împotriva razelor ultraviolete ajută și la protecția interiorului mașinii. În spatele foliei nu se decolorează nimic, nu ne putem bronza, căci știți că la unii șoferi mai apare și acel «fenomen» bronz al mâinii stângi. Mai au un avantaj, in cazul unui impact cioburile raman lipite de folie fara a se imprastia sau a rani pe cineva.

  La categoria dezavantaje intră în discuție în special faptul că, pe timp de noapte, parcarea laterală poate deveni dificilă pentru șoferii unor mașini cu astfel de folii solare. Pentru cei din această categorie, recomandarea celor din domeniu este aplicarea unor folii cu transparență mai ridicată pe luneta mașinii.ate“,